Magdalenas de vainilla y arándanos (magdalenas met vanille en blauwe bessen)

image_printprintfriendly version

Een lekker recept voor magdalenas met vanille en blauwe bessen. Niet in de gebruikelijk vorm gebakken maar in papieren cakevormpjes. Deze magdalenas zijn erg lekker en niet zo vreselijk zoet.

Magdalenas de vainilla y arándanos

Magdalenas de vainilla y arándanos (voor 12-14 stuks)

2 eieren
150 ml melk
100 gram roomboter
300 gram bloem
6 gram gedroogde gist
125 gram bosbessen
1 eetlepel vanille extract
110 gram tafelsuiker
snufje zout
poedersuiker

Magdalenas de vainilla y arándanos

Laat de boter op kamer temperatuur komen. Verwarm de oven tot 180 graden.
Vermeng boter, melk, eieren, vanille, snufje zout en suiker tot een geheel. Doe hier de bloem en gist bij en meng tot een beslag.
Was de bosbessen en voeg aan het beslag toe. Roer alles goed om.
Vul cakevormpjes met een volle eetlepel van het beslag.
Zet 30 tot 35 minuten in de oven tot de magdalenas gaar en bruin zijn. Prik met een satéprikker in de cakejes. Als de prikker er droog uit komt zijn ze klaar.
Laat afkoelen en bestrooi eventueel met poedersuiker.

Magdalenas de vainilla y arándanos

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:
Unable to communicate with Instagram.

Volg me op Instagram!

Translate »