Bocaditos de queso de cabra, aceitunas, tomatos secos y romero

image_printprintfriendly version

Heerlijk waren deze en zeker voor herhaling vatbaar. Mooie combi van smaken;) Lekker bij een glas wijn.

Bocaditos de queso de cabra, aceitunas, tomatos secos y romero

Bocaditos de queso de cabra, aceitunas, tomatos secos y romero (voor 12 stuks)

275 gram bloem
5 gram gedroogde gist
2 grote eieren
250 ml melk
100 gram geitenkaas, verbrokkeld
25 gram zwarte olijven zonder pit, fijngesneden
25 gram gedroogde tomaten op olie, fijngesneden
1 takje rozemarijn, naaldjes fijngesneden
1 flinke theelepel zout

Bocaditos de queso de cabra, aceitunas, tomatos secos y romero

Verwarm de oven op 180 graden.
Bekleed muffin vormpjes met bakpapier.
Zeef de bloem boven een kom en meng het gist en het zout erdoor. Klop één ei met de melk door elkaar en voeg al roerend met een spatel door de bloem tot je een homogene massa hebt.
Spatel de olijven, gedroogde tomaten, rozemarijn en de geitenkaas er voorzichtig doorheen. Verdeel over de muffin vormpjes tot een hoogte van 2/3 van het vormpje.
Klop het overige ei los en bestrijk hiermee het deeg. Zet 35-40 minuten in de oven to ze gaar en mooi bruin zijn. Haal ze uit de oven en haal de cakejes uit de vorm. Laat een paar minuten afkoelen.

Bocaditos de queso de cabra, aceitunas, tomatos secos y romero

Afgeleid van een recept uit Hola Cocina

3 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:
Unable to communicate with Instagram.

Volg me op Instagram!

Translate »