Pincho de pimiento de Padrón, tomate asado y chorizo (pincho met pimiento de Padrón, geroosterde tomaat en chorizo)

image_printprintfriendly version

Pincho de pimiento de Padrón, tomate asado y chorizo (pincho met pimiento de Padrón, geroosterde tomaat en chorizo)

Een hele fijne pincho die ik maakte met producten die ik toegestuurd kreeg van Kroon op het Werk. Vier keer per jaar sturen zij een foodybox naar foodbloggers met diverse producten om uit te proberen.

De pimientos de Padrón van WestlandPeppers, de geroosterde tomaat met kappertjes van Sacla en de chorizo worst van de familie Stegeman werden mij toegestuurd. Hiermee maakte ik dit smakelijke en lekkere hapje.

Pincho de pimiento de Padrón, tomate asado y chorizo (pincho met pimiento de Padrón, geroosterde tomaat en chorizo)

Pincho de pimiento de Padrón, tomate asado y chorizo

1 pot pomodori al forno e capperi (Sacla)
stukje chorizoworst (fam. Stegeman)
1 bakje pimientos de Padrón (WestlandPeppers)
sneetjes boeren landbrood
knoflookteen, gehalveerd

Pincho de pimiento de Padrón, tomate asado y chorizo (pincho met pimiento de Padrón, geroosterde tomaat en chorizo)

Bak de pimientos de Padrón in hete olijfolie 2 a 3 minuten zoals hier beschreven.
Rooster de sneetjes brood. Besmeer ze met de snijkant van de knoflookteen als het brood nog warm is.
Leg op elk stukje brood een tomaat, daarna een pimiento en daarna een stukje chorizo. Zet vast met een prikker en serveer.

Pincho de pimiento de Padrón, tomate asado y chorizo (pincho met pimiento de Padrón, geroosterde tomaat en chorizo)

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:
Unable to communicate with Instagram.

Volg me op Instagram!

Translate »