Lubina a la barbacoa (zeebaars op de BBQ)
Zomerse temperaturen en daardoor BBQ weer! En een visje daarop is altijd erg lekker. Dat maakte ik laatst en onderstaand het recept in beeld.
Lubina a la barbacoa (voor 4 personen)
2 stuks hele zeebaars
1 limoen, in schijfjes gesneden
4 takjes dille
4 takjes dragon
4 takjes tijm
2 blaadjes laurier
peper en zout
olijfolie
Laat je visboer de vis schoonmaken. Spoel hem voor gebruik af en dep droog. Bestrooi de holte van de vis met flink wat peper en zout.
Vul daarna de holte met schijfjes limoen, 2 takjes dragon, 2 takjes dille en 2 takjes tijm.
Besmeer de vis met wat olijfolie en bestrooi met peper en zout.
Leg de vissen in een visrooster en sluit deze.
Bak de vissen op de barbecue tot ze van binnen gaar zijn.
Geef er lekkere nieuwe aardappeltjes bij of een aardappelsalade en groene salade.