Membrillo estofado con especias (gestoofde kweeperen met specerijen)
Gestoofde kweeperen met specerijen is een voorbeeld dat je ook wat anders kunt doen…
Helado de chocolate con salsa de caramelo (chocolade ijs met zoute karamel)
Helado de chocolate con salsa de caramelo, een waanzinnig lekker recept van chocolade ijs…
Carne de membrillo con nueces y pistachos (kweeperen pasta met walnoten en pistachenoten)
Ja hoor, ze zijn er weer. Kweeperen! Dat betekent dat we weer membrillo kunnen…
Pan de datiles con frutos secos (dadelbrood met noten)
Pan de datiles con frutos secos (dadelbrood met noten). We kennen geloof ik allemaal…
Conserva de higos con lavanda y tomillo (ingemaakte vijgen met lavendel en tijm)
Conserva de higos con lavanda y tomillo (ingemaakte vijgen met lavendel en tijm). Geen…
Avellanas garrapiñadas con canela (gesuikerde hazelnoten met kaneel)
Avellanas garrapiñadas con canela (gesuikerde hazelnoten met kaneel). Al eerder op de blog heb…
Cocosmelk, miso, agave, gember ijs
Cocosmelk, miso, agave, gember ijs. Een simpel recept voor een heel bijzonder maar ontzettend…
Melocotón al horno con tomillo y jengibre (perziken uit de oven met tijm en gember)
Melocotón al horno con tomillo y jengibre, een super lekker recept voor perziken uit…
Sorbete de frutos rojos al vino tinto (sorbet van rode vruchten en rode wijn)
Sorbete de frutos rojos al vino tinto (sorbet van rode vruchten en rode wijn)….
Crema de ruibarbo en cestitas de pan (rabarber curd in broodbakjes)
Crema de ruibarbo en cestitas de pan (rabarber curd in broodbakjes) Het recept voor…