Gedroogde knoflook, knoflookzout en knoflookolie
Gedroogde knoflook, knoflookzout en knoflookolie – een uitleg voor het zelf drogen van knoflook…
Wortelsoep met harissa en gerookte paprikapoeder
Wortelsoep met harissa en gerookte paprikapoeder – een eenvoudig recept voor het maken van…
Bizcocho de aceite de olivas, aceitunas y tomate (olijfolie cake met olijven en tomaten)
Bizcocho de aceite de olivas, aceitunas y tomate. Een olijfolie cake met olijven en…
Alcachofas en aceite (artisjokken in olijfolie)
Alcachofas en aceite (artisjokken in olijfolie) Of wel Carciofini sott’Olio. Ja ja je leest…
Feliz Pascua! Vrolijk Pasen!
Albondigas de salmón (gehaktballetjes van zalm)
Albondigas de salmón (gehaktballetjes van zalm) Een heel licht gerecht en weer eens een…
Montadito de centolla con azáfran (broodje krab met safraan)
Een recept uit het boek de keuken van Spanje & Portugal van Elisabeth Luard….
Fudge de chocolate con especias (chocolade fudge met specerijen)
De basis van dit recept kwam ik tegen op de Amerikaanse blog: busy cooks….
Kookboekje Bijzonder Spaans
Je zult maar 2 jaar geleden ineens bedenken: misschien is een kookblog wel een…
Amerika, NY L’Ecole op Broadway
Ik ben alweer een tijdje terug van een geweldige fijne vakantie met dochterlief in…