Kookboekje Bijzonder Spaans

image_printprintfriendly version

Je zult maar 2 jaar geleden ineens bedenken: misschien is een kookblog wel een goed idee om recepten te plaatsen ipv ze op de productpagina te zetten van de webshop Made-in-Spain.nl. De ruimte was te krap en ik had geen mogelijkheid/tijd om er een aparte site voor te maken. WordPress bracht uitkomst en voorzichtig deed ik mijn intrede in de wereld van foodblogs.

Ondertussen ben ik  ruim 250 berichten verder en heb ik er met heel veel plezier en soms met de nodige stress(!) recepten voor gemaakt, geproefd, afgekeurd of goedgekeurd, recepten uitgewerkt, gefotografeerd en op de blog geplaatst. En daar ben ik best wel een beetje trots op.

Tijdens de 3de foodswap van Es kregen wij als één van de opdrachten: Doe een kookboek of food magazine in het pakket. Dit mag een gekochte zijn, zelf gemaakt of een die je zelf niet (meer) gebruikt of dubbel hebt. Maak er wel iets leuks van, het moet een leuk presentje zijn. (Of denk aan iets zoals Blurb.)
En dat kleine linkje naar Blurb deed het hem. Waarvoor mijn enorme dank aan Es voor de altijd leuke foodswap, de link en het idee!
Een eigen kookboekje maken………. Wie droomt er niet van als kookfanaat! En een geweldige kans om hiermee één van mijn dromen waar te maken.
De blog had genoeg materiaal om uit te kiezen. Keuze was er volop, alleen welke… een luxeprobleem.
In de avonduurtjes ben ik ermee aan de slag gegaan en zie hier het troste resultaat geheel in de stijl van deze blog.
Ik heb mij voornamelijk laten leiden door recepten te kiezen die vaak bekeken werden en waar enthousiast op gereageerd werd plus de fotografie speelde hierin ook een grote rol. Mijn streven is nog steeds dat het gerecht er zo smakelijk uitziet dat je zin hebt om meteen met het recept aan de slag te gaan.

Het prototype van het kookboekje werd tijdens de foodswap enthousiast ontvangen door Es, mijn foodswaptoffer Candy, familie en vrienden, waar ik oprecht van genoot en mij de moed gaf door te zetten. Ondertussen zijn de schoonheidsfoutjes eruit gehaald, is er een inhoudsopgave gemaakt, heb ik de croquetas de jamón eraan toegevoegd voor mijn dochter, die vond dat het absoluut erin moest staan, en heb ik er een heel kleine oplage van besteld. Ontzettend spannend!

Ik wil jullie ontzettend bedanken, zonder jullie reacties en enthousiasme was de blog, maar ook dit kookboekje nooit tot stand gekomen.

Groeten,

Didi

13 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:
Instagram has returned invalid data.

Volg me op Instagram!

Translate »