Caballa marinada a la naranja (ceviche van makreel met sinaasappel)
Ik ben gek op vis en zeker dit recept. Zorg er wel voor dat…
Rollitos de lenguado en salsa de alcaparras (tongfilets in kappertjessaus)
Rolletjes tongfilet in een kappertjessaus. En fijn feestelijk visgerechtje waar je alleen maar sla…
Paella marinera
Una buena paella! Op de blog mag paella natuurlijk niet ontbreken. Om eerlijk te…
Atun con hierbas frescas (tonijn met verse kruiden)
Toen ik de patatas asadas al horno con aceite de hierbas maakte, heb ik…
Lubina a la barbacoa (zeebaars op de BBQ)
Zomerse temperaturen en daardoor BBQ weer! En een visje daarop is altijd erg lekker….
Dorada con patatas al horno (dorade met aardappels uit de oven)
Niets is zo lekker en vooral makkelijk als een visje in de oven bereiden….
Sopa con mejillones y gambas (soep met mosselen en gambas)
Een lekker vissoepje die je heel snel op tafel kunt zetten. Als garnering heb…
Merluza en salsa de naranja y azafrán (heek met een saus van sinaasappel en safraan)
Opnieuw een gerechtje uit het boek van Clarissa Hyman (the Spanish Kitchen). Heek in…
Lubina al horno (zeebaars uit de oven)
Clarissa Hyman heeft het boek The Spanish Kitchen geschreven met traditionele Spaanse recepten per…
Vieiras en salsa de cava (coquilles in een saus van cava)
Dit recept lag al sinds de zomer in een speciaal mapje, waar ik mijn…