hoofdgerecht vis

Vieiras a la gallega

Vieiras a la gallega Een heerlijk recept van een typisch streekgerecht uit Galicia. Lekkere…

Brandada de bacalao fresco y hinojo (brandade met verse kabeljauw en venkel)

Brandada wordt origineel met stokvis bereid. Aangezien ik niet echt een liefhebber ben van…

Merluza en papillote con tomatitos (heek met tomaatjes in een pakketje)

Ik maak regelmatig vis op deze wijze klaar. Het hoeft niet per se met…

Mejillones al azafrán (mosselen met safraan)

Wat fijn dat het mosselseizoen weer is aangebroken. Heerlijk, zeker dit receptje van mosselen…

Lubina con fideos

Zeebaars met pasta. De pasta wordt, net zoals bij het gebruik van rijst, als…

Bacalao fresco a mi manera (kabeljauw op mijn manier)

Een vreselijk simpel recept om verse kabeljauw te bereiden. Het is niet zoals de…

Merluza a la vainilla (heek met vanille) #advertorial

Merluza, de vis met een Spaans paspoort Als er één vis typerend is voor…

Lubina al horno con patatas, guindilla y pimientos (zeebaars uit de oven met aardappelen, guindilla en paprika)

Op de boerenmarkt, die elke woensdag op het Haarlemmerplein in Amsterdam gehouden wordt, staat…

Arroz caldoso con almejas (rijst met venusschelpen)

Ik heb al een keertje eerder op deze blog vermeld dat ik niet echt…

Zarzuela de pescado y marisco

Niets is zo lekker als een lekkere visschotel zoals de Catalaanse zarzuela. En moeilijk…

Unable to communicate with Instagram.

Volg me op Instagram!

Translate »