Acelgas a la Catalana (gekleurde snijbiet met rozijnen en pijnboompitten)
Acelgas a la Catalana (gekleurde snijbiet met rozijnen en pijnboompitten) Dit is een variatie…
Tartas con queso de cabra, alcachofas, tomates y aceitunas (taartjes met geitenkaas, artisjokken, tomaatjes en olijven)
Tartas con queso de cabra, alcachofas, tomates y aceitunas (taartjes met geitenkaas, artisjokken, tomaatjes…
Ensalada de tomates asados (salade van geroosterde tomaten)
Ensalada de tomates asados (salade van geroosterde tomaten) Een hele fijne salade met een…
Tomatitos al horno en conserva (geroosterde tomaatjes op olie)
Als het tomatenseizoen nog lang niet in zicht is, zijn er altijd wel ergens…
Potaje de patata con arroz, alubias y espinacas (stoofpotje met aardappelen, rijst, bonen en spinazie)
Dit super simpele stoofpotje is in een handomdraai gemaakt. Heerlijk om erin allerlei restjes…
Artisjokken chips
De laatste keer dat ik in Spanje was, heb ik dit in een restaurant…
Palmeras con pate de aceitunas negras (bladerdeegvlinders met olijf en tomaat)
Palmeras con pate de aceitunas negras (bladerdeegvlinders met olijf en tomaat) In het Catalaans…
Bolets amb patatas (paddenstoelen met aardappelen)
Bolets amb patatas (paddenstoelen met aardappelen) Bolets zijn paddenstoelen in het Catalaans. Samen met…
Geroosterde pompoen, met knapperige boerenkool, walnoten, dadels en tijm
Geroosterde pompoen, met knapperige boerenkool, walnoten, dadels en tijm. Herfst met zijn mooie kleuren….
Caviar de tomates de color con sales especiales (tomaten kaviaar met speciale zouten)
Caviar de tomates de color con sales especiales (tomaten kaviaar met speciale zouten) De…