Pincho de pimiento de Padrón, tomate asado y chorizo (pincho met pimiento de Padrón, geroosterde tomaat en chorizo)
-
Post by bijzonder spaans
Pincho de pimiento de Padrón, tomate asado y chorizo (pincho met pimiento de Padrón, geroosterde tomaat en chorizo)
Een hele fijne pincho die ik maakte met producten die ik toegestuurd kreeg van Kroon op het Werk. Vier keer per jaar sturen zij een foodybox naar foodbloggers met diverse producten om uit te proberen.
De pimientos de Padrón van WestlandPeppers, de geroosterde tomaat met kappertjes van Sacla en de chorizo worst van de familie Stegeman werden mij toegestuurd. Hiermee maakte ik dit smakelijke en lekkere hapje.
1 pot pomodori al forno e capperi (Sacla)
stukje chorizoworst (fam. Stegeman)
1 bakje pimientos de Padrón (WestlandPeppers)
sneetjes boeren landbrood
knoflookteen, gehalveerd
Bak de pimientos de Padrón in hete olijfolie 2 a 3 minuten zoals hier beschreven.
Rooster de sneetjes brood. Besmeer ze met de snijkant van de knoflookteen als het brood nog warm is.
Leg op elk stukje brood een tomaat, daarna een pimiento en daarna een stukje chorizo. Zet vast met een prikker en serveer.
Comments