nagerechten

Bloedsinaasappel taart met gember en pistache

Bloedsinaasappel taart met gember en pistache, een super eenvoudig en lekker recept voor een…

Rabarber en sinaasappelcrumble

Rabarber en sinaasappelcrumble, een hartverwarmend gerecht met een vleugje Marokko door het gebruik van…

Cappuccino van turrón en appel

Cappuccino van turrón en appel – capuchino de turrón y manzana een eenvoudig recept…

Tocino de cielo

Tocino de cielo is een traditioneel Spaans nagerecht gemaakt met eierdooiers, suiker en een…

Vijgentaart met lavendel en tijm

Vijgentaart met lavendel en tijm –  tarta de higos con lavanda y tomillo. Na…

Crema de cerezas (kersen curd)

Crema de cerezas is Spaans voor een kersen curd of kersen crème. Ik denk…

Membrillo estofado con especias (gestoofde kweeperen met specerijen)

Gestoofde kweeperen met specerijen is een voorbeeld dat je ook wat anders kunt doen…

Helado de chocolate con salsa de caramelo (chocolade ijs met zoute karamel)

Helado de chocolate con salsa de caramelo, een waanzinnig lekker recept van chocolade ijs…

Cocosmelk, miso, agave, gember ijs

Cocosmelk, miso, agave, gember ijs. Een simpel recept voor een heel bijzonder maar ontzettend…

Melocotón al horno con tomillo y jengibre (perziken uit de oven met tijm en gember)

Melocotón al horno con tomillo y jengibre, een super lekker recept voor perziken uit…

Volg me op Instagram!

Translate »