nagerechten

Tocino de cielo

Tocino de cielo is een traditioneel Spaans nagerecht gemaakt met eierdooiers, suiker en een…

Vijgentaart met lavendel en tijm

Vijgentaart met lavendel en tijm –  tarta de higos con lavanda y tomillo. Na…

Crema de cerezas (kersen curd)

Crema de cerezas is Spaans voor een kersen curd of kersen crème. Ik denk…

Membrillo estofado con especias (gestoofde kweeperen met specerijen)

Gestoofde kweeperen met specerijen is een voorbeeld dat je ook wat anders kunt doen…

Helado de chocolate con salsa de caramelo (chocolade ijs met zoute karamel)

Helado de chocolate con salsa de caramelo, een waanzinnig lekker recept van chocolade ijs…

Cocosmelk, miso, agave, gember ijs

Cocosmelk, miso, agave, gember ijs. Een simpel recept voor een heel bijzonder maar ontzettend…

Melocotón al horno con tomillo y jengibre (perziken uit de oven met tijm en gember)

Melocotón al horno con tomillo y jengibre, een super lekker recept voor perziken uit…

Sorbete de frutos rojos al vino tinto (sorbet van rode vruchten en rode wijn)

Sorbete de frutos rojos al vino tinto (sorbet van rode vruchten en rode wijn)….

Crema de ruibarbo en cestitas de pan (rabarber curd in broodbakjes)

Crema de ruibarbo en cestitas de pan (rabarber curd in broodbakjes) Het recept voor…

Tarta de albaricoces, tomillo y pistachos (taart van abrikozen, tijm en pistache)

Tarta de albaricoces, tomillo y pistachos (taart van abrikozen, tijm en pistache) Ik ben…

Volg me op Instagram!

Translate »