Ceviche de caballa con naranja y pimienta rosa

image_printprintfriendly version

Weer een andere versie van caballa a la naranja, gemarineerde makreel. Een klein en fijn tapa gerechtje.

Ceviche de caballa con naranja y pimienta rosa

Ceviche de caballa con naranja y pimienta rosa (voor 4 personen)

2 superverse makreel filets
1/2 citroen, uitgeperst
rasp van een halve sinaasappel
3 eetlepels fruitige olijfolie
takjes dille
1 eetlepel roze peperkorrels

Ceviche de caballa con naranja y pimienta rosa

Laat je visboer de makreel fileren en eventueel het vel verwijderen. Snij de makreelfilets in hele kleine blokjes, dan kun je ook meteen checken of er nog graten inzitten en die verwijderen.
Leg de stukjes in een kommetje en overgiet met het citroensap, de olijfolie en de gekneusde peperkorrels. Roer alles goed om en zet de vis 20 minuten weg in de koelkast.

Ceviche de caballa con naranja y pimienta rosa

Rasp de sinaasappel en snij de dille fijn.
Verdeel de makreel over kleine amuseschaaltjes, bestrooi met wat dille, de sinaasappelrasp en eventueel met nog wat peperkorrels.

Ceviche de caballa con naranja y pimienta rosa

Bron: Hola

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:
Instagram has returned invalid data.

Volg me op Instagram!

Translate »