Gekruide kersensoep
Gekruide kersensoep – sopa de cerezas especiada is een eenvoudig recept voor een lauwwarm…
Rabarber crumble met frambozen
Rabarber crumble met frambozen. Yeahhhh het is weer rabarbertijd! Ik ben er dol op. Zeker…
Bloedsinaasappel taart met gember en pistache
Bloedsinaasappel taart met gember en pistache, een super eenvoudig en lekker recept voor een…
Rabarber en sinaasappelcrumble
Rabarber en sinaasappelcrumble, een hartverwarmend gerecht met een vleugje Marokko door het gebruik van…
Cappuccino van turrón en appel
Cappuccino van turrón en appel – capuchino de turrón y manzana een eenvoudig recept…
Tocino de cielo
Tocino de cielo is een traditioneel Spaans nagerecht gemaakt met eierdooiers, suiker en een…
Vijgentaart met lavendel en tijm
Vijgentaart met lavendel en tijm – tarta de higos con lavanda y tomillo. Na…
Crema de cerezas (kersen curd)
Crema de cerezas is Spaans voor een kersen curd of kersen crème. Ik denk…
Membrillo estofado con especias (gestoofde kweeperen met specerijen)
Gestoofde kweeperen met specerijen is een voorbeeld dat je ook wat anders kunt doen…
Helado de chocolate con salsa de caramelo (chocolade ijs met zoute karamel)
Helado de chocolate con salsa de caramelo, een waanzinnig lekker recept van chocolade ijs…