Mousse de fresas (aardbeienmousse)
Weer een fijn toetje met aardbeien. En super makkelijk. Aanrader! Mousse de fresas (voor…
Polos de limón y fresa (aardbei en citroenijsjes)
Het thema van het foodblog event van maart, door Caroline Brouwer van Carolines blog…
Gelatina de naranja con chocolate
Hoe fijn is het als er bloedsinaasappelen te krijgen zijn. Helaas is het seizoen…
Peras al vino tinto (stoofperen in rode wijn)
Ach wat heerlijk is het toch om in deze koude wintermaanden stoofpeertjes te eten….
Calabaza y crema de mascapone
Enige tijd geleden maakte ik een fijne pompoenjam. Van het restantje heb ik een…
Hojaldre con calabaza y piñones (bladerdeeg met pompoen en pijnboompitjes)
Cabello de angél waar ik al eerder wat over schreef op deze blog (zie…
Churros con chocolate
Hoe fijn was het om afgelopen vakantie te bemerken dat er in San Feliú…
Bombones crujientes de cerezas
Bonbonnetjes van kersen met chocolade en nougatine. Ware snoepjes en heerlijk! En een heel…
Flan (maar dan anders)
Laatst vroeg iemand mij of ik toevallig een recept wist van flan of crema…
Helado de membrillo (kweeperenijs)
Om zelf membrillo te maken heb je natuurlijk kweeperen nodig en deze zijn helaas…