Dorada con patatas al horno (dorade met aardappels uit de oven)
Niets is zo lekker en vooral makkelijk als een visje in de oven bereiden….
Trucha a la Navarra (forel met ham)
Een traditioneel recept uit de provincie Navarra. Er zijn heel veel recepten voor de…
Merluza en salsa de naranja y azafrán (heek met een saus van sinaasappel en safraan)
Opnieuw een gerechtje uit het boek van Clarissa Hyman (the Spanish Kitchen). Heek in…
Lubina al horno (zeebaars uit de oven)
Clarissa Hyman heeft het boek The Spanish Kitchen geschreven met traditionele Spaanse recepten per…
Huevas de maruca con mango y pistachos
Huevas de maruca is kuit van Leng die volgens traditionele wijze gezouten wordt en…
Suquet de peix
Opnieuw een traditioneel Catalaans gerecht. Een soort van vissoep/stoofschotel met aardappelen. Je kunt zelf…
Salpicón de mariscos (zeevruchten salade)
Een zeevruchten salade die je koud serveert. Je kunt hem als voorgerecht of zelfs…
Atun con limon y aceitunas (tonijn met citroen en olijven)
Een super simpele tapa die je in een handomdraai op tafel zet. Atun con…
Rape con limón (zeeduivel met citroen)
Een heel eenvoudige en lekkere manier om zeeduivel te bereiden in een frisse saus…
Revuelto de bacalao
Een combinatie van bacalao, ui en ei. Heel simpel en zo op tafel. Voor…