Atun con limon y aceitunas (tonijn met citroen en olijven)

image_printprintfriendly version

Een super simpele tapa die je in een handomdraai op tafel zet.

Atun con limon y aceitunas

2 blikjes tonijn op olie
een handje vol lekkere zwarte olijven
citroenrasp van een citroen
citroensap van de helft van dezelfde citroen
wat peterselie
zout en peper
1 eetlepel mayonaise (optioneel)
wat extra goede olijfolie

Laat de tonijn uitlekken en prak hem fijn in een schaal. Voeg hier aan de olijven, al dan niet in kleine stukje gesneden, citroenrasp en sap, mayonaise en de fijngesneden peterselie toe. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat extra olijfolie toe.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:
Instagram has returned invalid data.

Volg me op Instagram!

Translate »