voorgerecht

Conchas rellenas de beicon y cangrejo (schelpen gevuld met bacon en krab)

Een voorgerechtje voor twee, of een hapje bij de borrel. Deze grote schelpen zijn…

Huevos en gelatina con salmón ahumado (eieren in gelatine met gerookte zalm)

Dit recept zag er zo gezellig en vrolijk uit dat ik het wel eens…

Timbal de aguacate y atún (timbaaltje van avocado met tonijn)

Als voorgerechtje of als tapa. Gebruik tomaten op sap voor dit recept, aangezien deze…

Navajas con jamón y habas (scheermessen met ham en tuinbonen)

Een exclusieve tapa die niet allerdaags is. Scheermessen met ham en tuinboontjes met een…

Queso fresco (verse kaas)

Laatst kwam ik in een recept queso fresco tegen. In plaats van verse kaas…

Vieiras en salsa de cava (coquilles in een saus van cava)

Dit recept lag al sinds de zomer in een speciaal mapje, waar ik mijn…

Remolacha con salsa de avellanas (salade van biet met hazelnootsaus)

Sam en Eddie Hart runnen in Londen een aantal Spaanse restaurants waaronder Barrafina en…

Canelones

Als kind gingen wij in de zomer elke zondagmiddag met mijn grootouders eten bij…

Champiñones al ajillo (paddenstoelen met knoflook)

We kennen allemaal gambas al ajillo, maar ook champiñones al ajillo zijn een typisch…

Queso manchego con miel

Afgelopen September verbleef ik een paar dagen in de provincie Castilla-La Mancha in Spanje…

Instagram has returned invalid data.

Volg me op Instagram!

Translate »