Kervelsoep met dragon en gerookte jaranda

image_printprintfriendly version

Na een super gezellige en uiterste geslaagde Lazy Sunday Lunch afgelopen zondag, hierbij het recept van de kervelsoep met dragon en gerookte jaranda die wij hebben geserveerd.

Kervelsoep met dragon en gerookte jaranda (voor 4 personen)

1 bosje kervel van 50 gram
1/2 bosje dragon van 50 gram
1 kleine fijngesneden ui
1 gedroogde gerookte jaranda, ontpit en fijngesneden
1 liter tuinkruiden bouillon
2 eetlepels room
peper

Was de bosjes kervel en dragon en snij deze fijn.
Fruit de ui in wat roomboter goudbruin. Schenk de bouillon erover samen met de kruiden en de jaranda. Laat alles 5 minuten zachtjes koken.
Voeg hieraan 2 eetlepels room toe en pureer alles met een staafmixer.
Breng op smaak met wat peper en serveer eventueel met een blaadje kervel en wat fijngesneden gerookte jaranda.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:
Unable to communicate with Instagram.

Volg me op Instagram!

Translate »