Tostada con cecina

image_printprintfriendly version

Gewoon…….. iets simpels, iets waar ik van geniet en met jullie wil delen. Een geroosterd broodje besmeert met eendenlevermousse, zelfgemaakte applebutter en wat plakjes cecina de Léon. WAAN-ZIN-NIG lekker! Glaasje wijn erbij en genieten;)

En voor wie niet weet wat Cecina de Leon is (verkrijgbaar bij onder andere www.Caulils.nl of de betere speciaalzaken):
Gerookt en gedroogd rundvlees van de achterpoot, volgens oude traditie geproduceerd in de provincie van Léon. Rijping moet minimaal 7 maanden zijn en kan oplopen tot 20 maanden, afhankelijk van de grootte. Het vlees wordt altijd ontbeend voor de rijping.

 

2 Comments

  1. Caroline Brouwer mei 2, 2012 at 07:50

    Simpele dingen zijn vaak het lekkerst. Complimenten voor je schitterende foto’s. Heb je zin om mee te doen aan het Foodblogevent van mei (zie mijn blog)? Met Spaanse aardbeien?

    • bijzonder spaans mei 4, 2012 at 07:58

      Dank je wel voor het compliment Caroline;)
      Wat leuk dat je het foodblogevent mag hosten deze maand!
      Tuurlijk ga ik meedoen, even nadenken over een leuk recept en tijd hebben om te maken/fotograferen;)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:

Volg me op Instagram!

Translate »