Tostada con cecina

Gewoon…….. iets simpels, iets waar ik van geniet en met jullie wil delen. Een geroosterd broodje besmeert met eendenlevermousse, zelfgemaakte applebutter en wat plakjes cecina de Léon. WAAN-ZIN-NIG lekker! Glaasje wijn erbij en genieten;)

En voor wie niet weet wat Cecina de Leon is (verkrijgbaar bij onder andere www.Caulils.nl of de betere speciaalzaken):
Gerookt en gedroogd rundvlees van de achterpoot, volgens oude traditie geproduceerd in de provincie van Léon. Rijping moet minimaal 7 maanden zijn en kan oplopen tot 20 maanden, afhankelijk van de grootte. Het vlees wordt altijd ontbeend voor de rijping.

 

2 Comments

  1. Caroline Brouwer mei 2, 2012 at 07:50

    Simpele dingen zijn vaak het lekkerst. Complimenten voor je schitterende foto’s. Heb je zin om mee te doen aan het Foodblogevent van mei (zie mijn blog)? Met Spaanse aardbeien?

    • bijzonder spaans mei 4, 2012 at 07:58

      Dank je wel voor het compliment Caroline;)
      Wat leuk dat je het foodblogevent mag hosten deze maand!
      Tuurlijk ga ik meedoen, even nadenken over een leuk recept en tijd hebben om te maken/fotograferen;)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:

Volg me op Instagram!

Translate »