sauzen

Knoflook olie en chili olie

Knoflook olie en chili olie – aceite de ajo en aceite de guindilla. Twee…

Oost-Indische kers pesto en vinaigrette

Oost-Indische kers pesto en vinaigrette, een eenvoudig recept om gebruik te maken van deze…

Romesco saus met jonge prei

Romesco saus – het recept voor de traditionele Catalaanse saus op basis van ñora,…

Rabarber chutney, rabarber op zuur en rabarberpoeder

Rabarber chutney, rabarber op zuur en rabarberpoeder, een paar simpele recepten om eens wat…

Patas de cangrejo con salsa de ajo negro (krabpoten met zwarte knoflook saus)

Weer iets met zwarte knoflook. Na dat geweldig lekkere visgerecht wat ik een tijdje…

Salsa Chimichurri (chimichurri saus)

Ha, we maken een uitstapje naar Argentinië waar deze saus oorspronkelijk vandaan komt. In…

Mantequilla de guindilla (guindilla boter)

Een licht pittige boter die elk saaie stukje brood omtovert tot een sensatie waar…

Sofrito con aceitunas negras (sofrito met zwarte olijven)

Een heerlijke dikke tomatensaus die voor vele dingen dienst kan doen. Een sofrito, die…

Corzo con salsa de membrillo (reebiefstuk met membrillosaus)

Dit was zo lekker dat het absoluut één van de Kerstdagen op mijn menu…

Mantequilla con flores de tomillo y cebollino (bloemenboter met tijm en bieslook)

Opnieuw een fijne bloemenboter die ik maakte een tijdje geleden tijdens een BBQ. De…

Volg me op Instagram!

Translate »