Huevos rellenos de trucha ahumada (eieren gevuld met gerookte forel)

image_printprintfriendly version

Weer eens wat anders dan de standaard gevulde eieren. Op zijn Spaans gevuld met vis, en wel met gerookte forel. Mocht je wat van de vulling overhouden is dit erg lekker op een toastje of zelfs op een boterham.

huevos rellenos

Huevos rellenos de trucha ahumada (voor 12 stuks)

6 hard gekookte eieren
250 gram gerookte forel
6 eetlepels dikke griekse yoghurt
2 à 3 eetlepels citroensap
2 eetlepels Dijon mosterd
1 potje met rode haringkuit (optioneel voor de garnering)
sprietjes bieslook (voor de garning)
zout en peper

huevos rellenos

Snij de eieren doormidden, haal de dooier er voorzichtig uit.
Maal met behulp van een keukenmachine of een staafmixer de eidooiers met de gerookte forel fijn. Voeg hieraan de yoghurt, mosterd en citroensap aan toe. Maal alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Laat een half uurtje in de koelkast staan.
Stop de vulling in een spuitzak of gebruik een lepel om de halve eierhelften ermee te vullen.
Garneer met wat bieslook en een heel klein beetje haringkuit voor de kleur.

huevos rellenos

 

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bekijk ook:
Unable to communicate with Instagram.

Volg me op Instagram!

Translate »