Citroenolie
Citroenolie – niks is lekkerder dan het zelf maken van je eigen citroenolie. Hierbij…
Tuinbonen met romesco saus
Tuinbonen met romesco saus – een recept gebaseerd op het Catalaanse gerecht Faves a…
Ajoblanco dip
Ajoblanco dip, een makkelijk recept voor het maken van een soort Spaanse hummus maar…
Aardbeien in wijnsaus
Aardbeien in wijnsaus of in het Spaans fresas al vino tinto, een heerlijk simpel…
Knoflook olie en chili olie
Knoflook olie en chili olie – aceite de ajo en aceite de guindilla. Twee…
Oost-Indische kers pesto en vinaigrette
Oost-Indische kers pesto en vinaigrette, een eenvoudig recept om gebruik te maken van deze…
Romesco saus met jonge prei
Romesco saus – het recept voor de traditionele Catalaanse saus op basis van ñora,…
Rabarber chutney, rabarber op zuur en rabarberpoeder
Rabarber chutney, rabarber op zuur en rabarberpoeder, een paar simpele recepten om eens wat…
Patas de cangrejo con salsa de ajo negro (krabpoten met zwarte knoflook saus)
Weer iets met zwarte knoflook. Na dat geweldig lekkere visgerecht wat ik een tijdje…
Salsa Chimichurri (chimichurri saus)
Ha, we maken een uitstapje naar Argentinië waar deze saus oorspronkelijk vandaan komt. In…