tapas

Costillas de cerdo al horno (varkensribbetjes uit de oven)

Het zijn eigenlijk spareribs….. maar dan op zijn Spaans. Gemarineerd in een mix van…

Caramelitos crujientes de foie de pato (krokante eendenlever snoepjes)

Dit receptje kwam ik tegen in het Spaanse kooktijdschrift Cocina Mia en aangezien ik…

Saucijzenbroodjes met verse worst en kruiden

Na een aantal recepten te hebben gelezen over hoe je zelf saucijzenbroodjes kunt maken…

Terrine van 3 kleuren paprika

Voor de foodswap van Es maakte ik deze fijne terrine van 3 kleuren paprika…

Mini hamburguesas de atun y gambas (mini burgers van tonijn en garnaaltjes)

In Spanje wordt er heel veel visconserven gegeten. Kijk maar eens rond daar in…

Tostada con cecina

Gewoon…….. iets simpels, iets waar ik van geniet en met jullie wil delen. Een…

Coca de trigueros con jámon (taartje van groene asperges met ham)

Groene asperges op bladerdeeg met serranoham en een olie van verschillende kruiden. In het…

Sopa de melon (meloensoep)

Ineens, van de ene op andere dag was het mooi weer en kwam ik…

Uitsmijter met een Spaanse twist

Het thema van het foodblogevent van deze maand, die door Antoinette van Italiaans koken…

Conchas rellenas de beicon y cangrejo (schelpen gevuld met bacon en krab)

Een voorgerechtje voor twee, of een hapje bij de borrel. Deze grote schelpen zijn…

Instagram has returned invalid data.

Volg me op Instagram!

Translate »